"Поки що так": чоловік блогерки Пренткович повідомив, що вони виїжджають за кордон (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 395
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Гонковський та Тетяна Пренткович
instagram.com/gonkovskiy/

Андрій Гонковський поки що не повідомив, де саме він проживатиме з родиною

Обранець відомої блогерки-мільйонниці Тані Пренткович Андрій Гонковський, на фоні скандалу з поїздкою під виглядом волонтера у Польщу, а насправді на Мальдіви, зізнався, що виїжджає разом з коханою за кордон. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це чоловік розповів у себе в Instagram-Stories. Зокрема, чоловік заявив, що це було не легке рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рік тому Гонковський навіть не міг передбачити, що може жити не в Україні. Проте, обставини, які спіткали Андрія на початку року далися взнаки.

Та ви все бачили. Я впевнений, що моя аудиторія бачила і розуміла, як з моєї поїздки зробили подію всеукраїнського масштабу... І насправді на це все було б байдуже, якби це не трасформувалося в дуже конкретні погрози моїй родині. Офіційна відповідь поліції: "Це текстові погрози, ми зв'яжемося з авторами, але, якщо будуть дзвінки або особисті звернення - тоді будемо відкривати кримінальне впровадження,
- написав Андрій. 
Пост Андрія Гонковського
instagram.com/gonkovskiy

Відтак, виїхати за кордон Андрій вирішив задля того, щоб уберегти свою родину. Окрім того, бізнесмен зазначив, що не знає, коли повернеться додому.

Мабуть одне з найважчих рішень у моєму житті. Та коли на мене з обох сторін лягли сини Іван та Адам, і я замислився, що тільки від мого рішення залежить перебуватимуть вони в небезпеці чи в безпеці... Я зрозумів, що на даний момент це правильне рішення. Не знаю, на який час, але поки що так,
- додав бізнесмен. 
Пост Андрія Гонковського
instagram.com/gonkovskiy
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як обранець Тані Пренткович Андрій Гонковський звернувся до правоохоронців. Як виявилося, причиною звернення стало те, що чоловікові погрожують проломити череп.