Зірка російської сцени пошкодувала, що після побачення з путіним не задушила його

Новини шоубізнесу
2 104
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марія Максакова
Фото: maksakova.com

Марія Максакова пригадала, як у підлітковому віці до неї залицявся нинішній диктатор, однак вже тоді в ньому прокинувся садизм

Відома російська оперна співачка Марія Максакова зізналася, що колись до неї залицявся путін, який старший за неї на 25 років. Однак тоді їх побачення пройшло явно не дуже, адже в якийсь момент нинішній диктатор рф ледь не покалічив подругу артистки. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

За словами Марії Максакової, путін ще з ранньої юності відчував ненависть до жінок. Коли вони були на побаченні, нинішній президент рф запросив співачку та її подругу на дзюдо, а після — вони відправилися додому. За словами артистки, там він неочікувано почав хизуватися своєю фізичною формою та хотів потренувати побачені прийоми на подрузі Марії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За спогадами артистки, на той момент їй було лише 14-ть, але вже з того моменту в неї склалося дивне враження про путіна. Ну а зараз вона й зовсім шкодує, що не дала йому тоді жорсткого відсічу. Про це жінка розповіла в інтервʼю Олесі Бацман.

Прийшовши до квартири одного з них, він спершу вирішив продемонструвати моїй знайомій щойно побачені прийоми безпосередньо на ній. Тобто кидок через стегно, больовий. Треба було мені тоді дати йому здачі, задушити його. У нього щодо жінок виник цей садистський підхід,
— пригадала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ розсекретили нову коханку російського диктатора володимира путіна. Схоже, гімнастка Кабаєва та троє її дітей залишилися в минулому.