Кабаєва з трьома дітьми залишилася у минулому: ЗМІ розсекретили імʼя нової коханки путіна

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, російський диктатор путін, який прокоментував голу вечірку російських зірок , не всю свою увагу приділяє державним питанням. Адже, як виявилося, у президента рф ще й залишається час на особисте життя. Однак виявилося, що воно вже ніяк не повʼязано зі славнозвісною Кабаєвою, адже у путіна зʼявилася нова фаворитка. Хто став новою коханкою російського президента – усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Довгі роки росією ширилися чутки, що художня гімнастка Аліна Кабаєва є коханкою путіна. Звісно, ні президент, ні його "подруга серця" офіційно не підтверджували це. Однак відомо, що гімнастка має двох дітей, батьком яких нібито є путін (офіційно диктатор їх так і не визнав).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак тепер російські  Telegram-канали почали стверджувати, що у президента росії зʼявилося нове кохання. Як стверджують джерела, на цей раз предметом зітхання путіна стала громадська діячка Мізуліна, яка знаходиться під санкційним списком. За чутками, президент московії приділяє їй особливу увагу, в той самий час як Кабаєва залишилася для нього у минулому.

Є підстави вважати, що Володимир Володимирович останнім часом зблизився з Катериною Мізуліною. Останні кілька зустрічей Мізуліної зі студентами ознаменувалися неприємними моментами. Здавалося б, дрібниця в масштабах держави. Однак президент особисто телефонував Мізуліній та заспокоював її. У нас немає підстав стверджувати, що між Путіним і Мізуліною роман, проте кілька співрозмовників на наше питання про їхні стосунки намагалися уникнути відповіді з аргументацією "про це краще зайвий раз не говорити",

– пишуть Telegram-канали.

Кабаєва з трьома дітьми залишилася у минулому: ЗМІ розсекретили імʼя нової коханки путіна - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А поки путін налагоджує особисте життя, в Україні вже готоються прощатися з російським диктатором. Заради такого свята Євген Клопотенко навіть розробив огидне меню на поминки .

Фото: Getty Images