Душевна простота та відбірний матюк: як зірка Tik-Tok Дід Толя разом з онуком порвав виступом на "Розсміши коміка" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 619
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогер Дід Толя
Фото: instagram.com/did.tolya.vnuk

Найвідоміший дідусь країни виграв 50 тисяч гривень

Одне з нашумілих українських шоу “Розсміши коміка” у 2024 році повернулося на екрани українського телебачення. В ефір вже вийшло шість випусків. У крайньому епізоді участь взяв відомий блогер дід Толя, який у 85 років здобув всеукраїнську популярність.

Дід Толя став улюбленцем завдяки жартівливим відео у Tik-tok, які разом з ним знімав його онук Саша. Суть тих роликів була однотонною. Чоловік дуже часто матюкався, висловлюючи своє невдоволення тим, що робить його онук. Загалом, онук та дідусь демонстрували життєві ситуації. Це все веселило українців настільки, що понад мільйон людей підписалися на акаунт діда Толі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, дід та онук вирішили вийти із зони комфорту та приїхали на національне телебачення, зокрема, на шоу “Розсміши коміка” задля того, аби заробити трішки грошенят. Їм це, до речі, пречудово вдалося. За 5 хвилин родинний дует зібрав 50 тисяч гривень.

Звісно що без відбірного мату від діда Толі не обійшлося. Зазначимо, що чоловікові вдалося розсмішити коміків жартами про Миколу Тищенка та про ту ж саму Лесю Нікітюк, яка сиділа та слухала сучасних зірок тіктоку із крісла комікеси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як шеф-редактор “Розсміши коміка по-новому” розповів, як відбирали учасників для шоу. Він зауважив, що раніше не “Розсміши коміка” приходило чимало бабусь, однак цьогоріч їх не було.