"Розсміши коміка" повертається на екрани. І ось хто замінить легендарне тріо коміків і ведучого!

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Минулого місяця любителів гострого гумору порадувала чудова новина: шоу "Розсміши коміка" повертається на телеекрани . Цікаво, що популярний проєкт не тільки переїхав на інший канал, а й оновив склад журі. Хто займе місце Володимира Зеленського та Євгена Кошового - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зараз команда студії "Квартал 95" активно працює над створенням "Розсміши коміка по-новому". Назва, до слова, має подвійний сенс, адже тепер шоу транслюватиметься на Новому каналі. А прем'єра запланована вже на весну 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Суддями проєкту тепер будуть актор Юрій Ткач і ведуча Леся Нікітюк. До слова, сама дівчина свого часу перемогла на "Розсміши коміка", після чого і почалася її кар'єра на телебаченні . А до такого тандему експертів гумору приєднається новий ведучий, який теж тісно пов'язаний з комедією, - учасник гумористичного проєкту "Леви на джипі" та актор "Кварталу 95" Валик Міхієнко.

Правила незмінні: виступи учасників шоу проходять у 5 етапів по 60 секунд. Якщо претенденту на головний приз у розмірі 50 тис. грн вдається викликати заповітну посмішку на будь-якій із 5 хв, то він має право відмовитися від подальшої боротьби. забрати поточний виграш,

- йдеться в заяві Нового каналу в Instagram.

"Розсміши коміка" повертається на екрани. І ось хто замінить легендарне тріо коміків і ведучого! - фото №1
Фото: instagram.com/novy_channel/
"Розсміши коміка" повертається на екрани. І ось хто замінить легендарне тріо коміків і ведучого! - фото №2
Фото: instagram.com/novy_channel/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк здивувала фанатів перевтіленням у Роксолану . Артистка приміряла яскраву перуку і показала, який би вигляд мала з рудим кольором волосся.