"Коли поверталися додому – ледь не загинули": відомий співак, який співпрацював з росіянами, зізнався, чому не пішов воювати

Новини шоубізнесу
33 425
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Tom Soda
Фото: instagram.com/fantomsoda

Артист Tom Soda відверто розповів, яким чином зараз він допомагає Збройним силам України

Популярний співак Tom Soda раніше співпрацював з рф та хотів підписати контракт з московським лейблом. Проте ще до початку широкомасштабної війни артист відмовився мати справу з росіянами, а все тому, що він на власні очі бачив, що відбувалося у Донецькій області ще до 24 лютого 2022 року.

За словами Артема Карпенко (справжнє імʼя артиста), як і більшість знаменитостей він намагався просувати свою карʼєру через росію, адже так робила більшість представників українського шоубізнесу. І за це співак досі відчуває відповідальність, адже не помічав прямої агресії від рф. Про це він розповів в інтервʼю УНІАН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім його співпраця з російським лейблом так і не почалася, але причиною була не повномасштабна війна, а російське вторгнення, яке почалося ще у 2014 році. Адже, як згадує Tom Soda, у 2019-му він їздив у Попасну, дорогою звідки ледь не загинув. Саме тоді він і зрозумів, що не хоче мати нічого спільного з країною-агресора.

Ще до 24 лютого 2022-го ми вели комунікацію з московським лейблом Archer music щодо співпраці та авторства пісень. Він же співпрацював і з Alekseev, а у РФ з Бузовою, Біланом. Вже після того, як у 2019-му я відвідав Попасну в Донецькій області, моє життя розділилося на "до" і "після". Коли ми поверталися додому, то ледь не загинули. Тоді я твердо вирішив, що більше не матиму справ із російським шоубізом,
— розповів співак

Артем зізнається, що не наважився піти на фронт через страх, який окутав його на початку вторгнення. І все ж з часом його думки стосовно цього змінилися. Тому, якщо він отримає повістку, то не буде переховуватися та уникати військової служби.

З часом, коли мій дядько й двоюрідний брат пішли до ЗСУ, у мене кардинально змінилося ставлення до цього. Мені не приходила ще повістка, але якщо прийде — я не буду ухилянтом,
— каже артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше побратим Віталія Козловського розкрив правду про службу артиста . Чоловік зізнався, чи є все це насправді лише історією для піару.