Побратим Віталія Козловського розкрив правду про службу артиста: "Думав, що це якась піарна історія"

Новини шоубізнесу
256 702
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Військовослужбовець зізнався, як насправді поводився заслужений артист України на передовій

Віталію Козловському, який чекає на народження первістка , вже неодноразово дорікали, ніби його служба у ЗСУ — це лише продумана pr-кампанія, яка має на меті популяризувати творчість співака. А от чи дійсно так є насправді, розповів колишній товариш артиста по службі. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

До мобілізації Віталія Козловського скептично поставилися не тільки фанати, а й деякі його колеги. І хоча сам співак мало що розповідає про службу, іноді в Мережі зʼявлялися розповіді про те, під які сильні ворожі обстріли знаменитість потрапляв разом з побратимами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак днями військовий з позивним "Юнг", який служив разом з Віталієм Козловським в одному батальйоні, на своїй сторінці у Facebook розповів , про виклики, з якими співак зіштовхнувся в армії. За словами військовослужбовця, перший час він теж припускав, що артист відправився на фронт тільки заради піару. Але, з часом думка чоловіка про Віталія змінилася, адже він дійсно присвятив себе українській армії.

Пишу це без пафосу і лестощів. Я бачив на власні очі, як Віталій гідно проходить через тяготи армійської служби, і це викликало у мене щиру повагу. Повинен зізнатися, спочатку я думав, що це якась піарна історія. Але з подивом для себе, і до честі йому, побачив сам, як він пліч-о-пліч розділяв усі складнощі та незручності служби в піхотному батальйоні зі звичайними солдатами. Зміна цивільного комфорту на армійський аскетизм рідко буває легкою. Ну а для людини обласканої популярністю напевно це в рази складніше, особливо якщо це не дає особливих привілеїв, а лише додає непотрібної уваги до персони. Але Віталій з гідністю, не втрачаючи привітної посмішки на обличчі, пройшов через цей непростий досвід,
— написав військовослужбовець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше проти Віталія Козловського висловитися його колишній продюсер Ігор Кондратюк. Чоловік заявив, ніби артист більше не служить у ЗСУ .