Представниця Грузії на Євробаченні 2024 втратила брата за трагічних обставин: "Душевний біль ніколи не вщухне"

Новини шоубізнесу
10 341
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

NUTSA
Фото: instagram.com/nutsabuza

Співачка NUTSA повідомила, що її брата мертвим знайшли в автівці в США

Представниця Грузії на пісенному конкурсі Євробачення, що відбудеться вже в травні, поділилася жахливою новиною. Зараз разом з родиною NUTSA переживає величезну втрату, адже днями помер її старший брат. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Трагічну звістку співачка розповіла на власній сторінці в Instagram. NUTSA розсекретила, що її брата, на імʼя Дато, знайшли мертвим у машині десь у США. Але більше подробиць дівчина не стала розкривати.

У своїх соцмережах артистка лише зазначила, що вкрай важко переживає втрату рідної людини. Ба більше, у дечому вона звинувачує й саму себе, адже останнім часом рідко спілкувалася з братом.

Мого найгарнішого брата Дато знайшли мертвим у машині в Америці. Я не знаю, що може відчувати людина, в мене наче частину серця розірвали на шматки, я так відчуваю. Я не можу пробачити собі, що в мене не було з ним близьких стосунків, особливо останнім часом. Але я завжди любила його, як частину свого серця, з дитинства. Це так розриває моє серце, і мені так шкода, що я насправді втратила свої стосунки з ним, через що я не можу зрозуміти себе. Ці страждання переслідуватимуть мене до кінця мого життя і цей душевний біль, який я відчуваю сьогодні, ніколи не вщухне,
— прокоментувала NUTSA жахливу новину.
NUTSA
Фото: instagram.com/nutsabuza

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на 32-му році життя померла співачка Кет Дженіс . Життя зірки забрала важка хвороба.