Alyona Alyona категорично не хоче жити в Києві: реперка розповіла, чому покинула столицю та де мешкатиме тепер

Новини шоубізнесу
6 994
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Реперка Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Артистка змінила гучний Київ на затишне селище

Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona, яка разом з Jerry Heil представить Україну на Євробаченні-2024, зізналася, що переїжджає з Києва. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як стало відомо, артистка наразі знаходиться на Франківщині. Туди вона переїхала разом зі своїм хлопцем.

Як розповіла виконавиця, саме кохання стало основною причиною її переїзду. Окрім того, зірці подобається, що там, де вона мешкає, її не дістануть журналісти. Загалом, Альона зазначила, що почуває себе щасливою.

Я жила в Києві, досить довго, але знайшла своє коханнячко на Франківщині. Тому зараз я проживаю в прекрасному селищі Вигода. Мені тут подобається, мене тут ніхто не може дістати з журналістів, з медіа і т.д. Ніхто сюди не хоче їздити. А я тепер в Києві не живу і мене не можна на таксі привезти серед вихідного і не дати мені відпочити. Відповідно, я щаслива, що можу знаходитися тут. Тут багато природи, я нею надихаюся, проводжу час наодинці і взагалі тут класно. Я для себе відкрила Франківщину як край. Мені подобається їхня українська мова, подобається діалект, який тут є і взагалі подобаються люди. Вони якісь особливо щирі.
- зазначила зірка у себе в Instagram-stories.
Alyona Alyona
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

До речі, варто зауважити, що артистка не хоче повертатися до столиці. Причина в тому, що їй більше подобається той темп життя, який у неї є зараз.

В Київ повертатися не хочу, бо там дуже багато роботи, яка тільки забирає час і не наповнює мене,
- пояснила знаменитість.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Alyona Alyona поскаржилася на своє здоров’я. Зірка показала, як доглядає за своєю шкірою.