Вже почала готуватись до Євробачення: alyona alyona поскаржилась на здоров'я та показала, як доглядає за шкірою

Зіркова краса
1 248
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Альона Альона, фото
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Відома українська співачка вирішила піти до косметолога

Українська співачка alyona alyona, яка нещодавно здивувала прихильників оголеною фотосесією , відверто розповіла про свої проблеми зі здоров'ям. Схоже за все, зірка вже почала готуватися до конкурсу Євробачення.

У своєму Instagram вона повідомила, що останнім часом стикається з частими захворюваннями. Тільки за березень хвороба вже вдруге мучить співачку. Зараз її докучає біль в носі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Альона Альона, фото
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
За місяць вдруге хворію. Я просто не знаю вже, що з цим імунітетом. Це просто якась напасть. У мене просто болить знову ніс. Я поводилася гарно, нічого поганого не робила, не перемерзала. Я просто не знаю. Просто ходила вчора до лікарні, можливо, там хтось на мене чхнув,
— розповіла alyona alyona.

Також alyona alyona розповіла, що має проблеми з капілярами, через які в неї погіршився стан шкіри. Тож співачка навідалась до косметолога та показала, яку процедуру робить у майстра.

Альона Альона захворіла, фото
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Буду робити дуже цікаву процедуру, бо в мене через те, що я пила тривалий час жіночі гормони, загусла кров і почали лопатися капіляри багато де, особливо на обличчі. Моя проблема — купероз та судинна сіточка, яку я хочу позбутися,
— додала зірка.

Після процедури alyona alyona продемонструвала результати, показавши поліпшений стан своєї шкіри. Ймовірно, до Євробачення співачка зробить ще чимало процедур, адже на конкурсі кожна зірка хоче виглядати бездоганно.

Альона Альона в косметолога, фото
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше alyona alyona розповіла, чому стала пескетаріанкою . Зірка вже півтора року не їсть м’яса.