"Відчуваю себе спустошеною": Лілія Ребрик опублікувала ексклюзивне фото з батьками та розповіла про свій стан

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка чекає на третю дитину, приємно здивувала своїх підписників ексклюзивною світлиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram Ребрик опублікувала новий пост. Вона розповсюдила теплу атмосферну світлину в колі родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У підписі до неї акторка зауважила, що дуже тяжко переживає нинішню військову ситуацію в Україні. Проте, саме завдяки рідним, а надто донькам вона відчуває себе у безпеці.

Відчуваю себе спустошеною, розбитою від цих страшних новин, від цих гучних ранків. Здається, склеїти себе по шматочках буде вже неможливо. Але я намагаюся: заради двох дівчат, заради третьої - під серцем, заради – себе,

- поділилася акторка.

Отож 42-річна Ребрик прийняла рішення приїхати на свою малу Батьківщину до батьків а саме у місто Чернівці артистка вирішила перезавантажитися в такий спосіб та налаштувати себе на позитивні емоції.

Моє відчуття безпеки і спокою - діти поруч і батьки. Як у дитинстві, коли страшно - хочеться до мами з татом. Здається, вони огорнуть, захистять, відведуть усі біди. І зараз особливо гостро потребую цього відчуття захисту і домашнього - як колись, коли була маленька, - затишку. Дозволили собі на пару днів переключитися…

 - зізналась ведуча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик зізналася, де народжуватиме третю дитину. Всі необхідні для пологів речі вони з чоловіком Андрієм Диким вже мають.