Відкрито голосування в Дії: українцям дали можливість обрати національне журі на конкурс Євробачення онлайн

Новини шоубізнесу
6 189
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Макет сцени Євробачення у Мальме
Фото: eurovision.tv

Розповідаємо, як проголосувати за свого фаворита

До старту першого півфіналу Євробачення 2024 лишилося менше двох місяців. Наразі відомі всі композиції, з якими виступлять країни. Україна ж, яка давно визначилася зі своїми представниками, наразі оголосила про голосування за членів національного журі від країни на конкурсі.

Про це повідомило видання Суспільне культура. Отож, як стало відомо, голосування за членів журі відбудеться у додатку Дія з 25 березня 10:00 до 1 квітня. У ньому візьме участь 10 фахівців з галузі музики, чи хореографії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як можна проголосувати за свого фаворита для того щоб віддати голос за члена журі країни на Євробаченні 2024. Отож, щоб проголосувати, потрібно зайти в додаток Дія. Перейти у розділ “Сервіси”, обрати варіант “Опитування”. Потім, на останньому етапі віддати свій голос за одного з 10 кандидатів. 5 знаменитостей, які наберуть найбільше балів і стануть членами журі. Той, або та, хто виграє голосування, стане головою суддівського корпусу. У голосуванні можуть взяти участь українці, які досягли 14-річного віку.

Хто може стати увійти до журі

  1. FIЇNKA — співачка, акторка й авторка пісень. Фіналістка нацвідбору на "Євробачення-2023". Виконавиця, яка активно популяризує гуцульську культуру.

  2. Олексій Бондаренко — музичний оглядач, засновник і головний редактор медіа про нову українську культуру "Лірум". Керує медіа про українську культуру понад 11 років, за цей час був дописувачем понад десяти українських і закордонних видань.

  3. Олександр Варениця — піар-фахівець, співзасновник агенції з просування української музики на міжнародний ринок Go West. Тричі був визнаний найкращим музичним журналістом за версіями Kyiv Music Days та Karabas Live Awards. Працював з Kalush, alyona alyona, ONUKA, O.Torvald (під час "Євробачення-2017") та іншими артистами.

  4. Ірина Горова — продюсерка з понад 10-річним досвідом роботи в креативній індустрії. Засновниця та CEO музичного лейбла POMITNI. У 2020 році увійшла до списку найуспішніших жінок України за версією Forbes Ukraine.

  5. Олена Коляденко — керівниця танцювального колективу Freedom Ballet, продюсерка гуртів Freedom Jazz та KADNAY. Хореографка, неодноразово була режисеркою-постановницею виступів українських артистів на "Євробаченні" та великих телевізійних шоу.

  6. Макс Нагорняк — засновник та автор музичного медіа Bezodnya Music. Блогер, оглядач української музики. Член журі багатьох українських музичних премій. Переможець MUZVAR AWARDS 2023 у номінації "Музична журналістика".

  7. Анна Свиридова — продюсерка та програмна директорка радіостанцій з 25-річним досвідом роботи. Професійна музикантка, радіо- й телеведуча. Членкиня експертної ради національної музичної премії YUNA.

  8. Костянтин Томільченко — креативний продюсер телевізійних проєктів "Україна має талант", "Х-Фактор", "Маска". Хореограф та суддя талант-шоу "Танцюють всі!". Неодноразово був режисером-постановником виступів українських артистів на "Євробаченні".

  9. Олена Тополя (Alyosha) — співачка, композиторка й авторка пісень. Представниця України на "Євробаченні-2010" в Осло. На рахунку виконавиці п'ять студійних альбомів і понад 10 престижних премій.

  10. Євген Тріплов — автор і музичний продюсер пісень для багатьох українських артистів, зокрема Тіни Кароль, MONATIK, ZLATA OGNEVICH, Wellboy, Анни Трінчер та інших. Шоуранер музичного реаліті-шоу "МУЛЬТИТРЕК".

Скриншот з додатку Дія
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Швецію на Євробаченні 2024 представлять брати близнюки. Вони вражатимуть єврофанів запальною композицією.