Тепер залишається лише чекати травня: відомі всі композиції на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
52 640
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Макет сцени Євробачення
Фото: eurovision.tv

Півфінали та фінал конкурсу відбудуться 7,9 та 11-го травня

7, 9 та 11-го травня у шведському місті Мальме відбудеться 68-ий міжнародний пісенний конкурс Євробачення. Господарі, як і всі країни-учасниці вже представили свою конкурсну композицію. Цього року Швецію представлять брати-близнюки із запальним єврохітом.

Наразі Євробачення переходить у наступну стадію. Зокрема, це той етап, коли всі композиції відомі і єврофани та блогери, а також букмекери починають прогнозувати можливого переможця та рейтинг усіх артистів-конкурсантів. На подальшу думку громадськості може вплинути все що завгодно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз країни будуть готувати конкурсні номери, аби вразити на основній сцені своїм перформансом. Варто зауважити, що на першому місці за думкою букмекерів знаходиться хорватський співак Baby Lasagna з композицією “Rim Tim Tagi Dim”. Не менш яскравий виступ був і у фінського дуету Windows95Man, які здобули перемогу у своєму відборі.

Варто зазначити, що цей рік багатий на різноманіття пісень. Окрім того, доволі велика кількість треків ексцентричного характеру, як-от композиція Нідерландів. Італія ж, яка розташувалася серед трійки можливих фаворитів, особливо не здивувала громадськість, так як вчергове випустила на конкурс італійськомовну пісню. Не обійшлося і без скандалу. Зокрема, мова йде про учасницю від Ізраїлю, яку досить довго не затверджували через її трек.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона поскаржилася на здоров'я та показала, як почала готуватися до Євробачення. Зокрема, артистка продемонструвала, як доглядає за шкірою.