Вам не здалося, їх дійсно двоє! Швеція відправить на Євробачення братів-близнюків із запальною піснею (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Marcus & Martinus
Фото: instagram.com/marcusandmartinus

Ще одна країна обрала своїх цьогорічних представників на міжнародному пісенному конкурсі

Поки букмекери аналізували список ймовірних переможців Євробачення , Швеція нарешті обрала своїх представників. На цей раз країну представлятиме співочий дует двох братів, які потішать глядачів піснею “Unforgettable”. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Видання “Суспільне” з посиланням на швецький суспільний мовник SVT повідомило , що шляхом національного відбору було вирішено, що у 2024 році Швецію представлятиме норвезький дует Маркус і Мартінус. Їх пісня "Unforgettable" (в перекладі — “Незабутня”), не єдине, що може зацікавити глядачів, адже хлопці — брати-близнюки, які стали фаворитами як букмекерів, так і серед глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пісню для молодих виконавців написав один з найпопулярніших шведських продюсерів Пол Джиммі Торнфельдт. Він, до слова, був автором і пісні “Tatoo” для співачки Лорін, яка перемогла на Євробаченні торік. Тому не дивно, що й хлопцям відразу стали пророкувати місця серед цьогорічних фаворитів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно свого представника на Євробаченні оголосила і Велика Британія. Однак поки букмекери не підіймають виконавця Olly Alexander з піснею “Dizzy” у рейтинг головних цьогорічних фаворитів.