Кім Кардаш'ян розійшлась з бойфрендом-футболістом після 6-місячного роману

Новини шоубізнесу
2 146
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Кім Кардаш'ян
Фото: instagram.com/kimkardashian

Повідомляється, що ініціатором розриву стосунків стала Кім

Відома американська акторка, зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, яка показала, що сталося з її шкірою після чергового спалаху псоріазу, імовірно, розійшлася зі своїм бойфрендом Оделлом Бекхемом-молодшим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що роман відомої американської телеведучої та популярного гравця в американський футбол тривав лише 6 місяців. До речі, ще в лютому 2024-го журналісти підловили Бекхема-молодшого та Кардаш’ян на виході з готелю у Лас-Вегасі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, як повідомляє Люкс ФМ Кім прийняла рішення закінчити ці стосунки. Цікаво, що до цього рішення телеведуча, за свідченнями інсайдерів заявляла, що була б не проти народити від Оделла.

Їхня спільна дитина могла б стати п'ятою для Кардаш’ян. Наразі вона має від шлюбу з Каньє Вестом чотирьох дітей. Зазначимо, що Оделл Бекхем-молодший теж вже став батьком. У нього є 2-річний син Зідн від ексобраниці Лорен Вуд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кім Кардаш'ян поповнила свою колекцію броньованим автомобілем майбутнього. Автівку телезірки оцінюють близько 100 тисяч доларів.