“Щоб стати трохи більше машиною”: Арнольд Шварценеггер переніс чергову операцію

Новини шоубізнесу
2 773
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Арнольд Шварценеггер, фото
Фото: instagram.com/schwarzenegger/

За словами актора, ця операція пройшла успішно

Арнольд Шварценеггер, якого раніше затримали під час огляду на митниці, розповів про перенесену чергову операцію на серці. Що про це відомо - розповідаємо у цій статті.

Американський бодібілдер, кіноактор та політик Арнольд Шварценеггер має проблеми з серцем. У зв’язку з цим зірка “Термінатора” переніс кілька хірургічних втручань за останні роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час останньої операції знаменитості встановили кардіостимулятор. Про це Шварценеггер розповів у своєму подкасті Arnold's Pump Club.

Потреба в кардіостимуляторі виникла через попереднє хірургічне втручання - воно спричинило порушення серцевого ритму. Як зазначив актор, ця операція була успішною та безболісною.

Минулого понеділка мені зробили операцію, щоб стати трохи більше машиною. Мені поставили кардіостимулятор. Мушу вам сказати, що те, що я кажу вам це, йде всупереч з моїм вихованням в Австрії, де ніхто ніколи не говорив про медичні питання. Все, що стосувалося охорони здоров’я, трималося при собі,
- сказав Шварценеггер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що син Арнольда Шварценеггера одружиться з моделлю Victoria's Secret. Поглянути на закохану пару можна у цій статті .