Син Арнольда Шварценеггера одружиться з моделлю Victoria's Secret

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний американський актор Патрік Шварценеггер вирішив покінчити з холостяцьким життям. Син Арнольда Шварценеггера заручився зі своєю дівчиною та показав розкішну обручку, яку подарував коханій. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Патрік Шварценеггер і Еббі Чемпіон разом вже 8 років, проте тільки зараз актор наважився узаконити стосунки з моделлю. Пропозицію, судячи з усього, син впливового культуриста зробив обраниці на Різдво.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заручини пари відбулися на березі океану, а сам Патрік продумав все до маленьких деталей. Заповітну каблучку з двома діамантами 30-річний актор подарував на тлі великого серця з червоних троянд. Після чого пара відсвяткувала новий етап у стосунках, замовивши торт із власною фотографією. Самою новиною про заручини Патрік та Еббі поділилися у спільному дописі в Instagram .

Назавжди і на віки віків

— написали актор і його наречена-модель.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталя Могилевська натякнула, що  вийшла заміж за свого таємного коханого. Співачка розповіла про стосунки з обранцем, з яким була знайома задовго до того, як почався їх роман.