Арнольд Шварценеггер став жертвою німецької бюрократії та був затриманий під час огляду на митниці: деталі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий американський кіноактор, колишній політик та бодибілдер Арнольд Шварценеггер, який оцінив альбом Джамали зі старовинними кримськотатарськими піснями, потрапив у скандал. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 76-річний Шварценеггер пробув близько трьох годин  на митниці в аеропорту Мюнхена (Німеччина). Про це 17 січня стало відомо з повідомлення німецького видання  Bild .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, джерело повідомляє, що 76-річний артист  прибув до столиці Баварії, задля того, аби звідти поїхати до австрійського Кіцбюеля, щоб відвідати Всесвітній кліматичний саміт. Однак, Арнольда  затримали під час митного огляду.

Виявилося, що у селебритіс помітили годинник швейцарської фірми Audemars Piguet. Актор, нібито повідомив, що хотів продати його на аукціоні за €20 тис доларів.

Відтак, представник тамтешньої митниці Томас Майстер заявив, що стосовно знаменитості вже розпочато розслідування щодо ухилення від сплати податків. Говориться, що Арнольду варто було б задекларувати годинник, адже це "імпорт".

Зрештою, Шварценеггера все-таки відпустили. При цьому чоловіка змусили заплатити €26 тис. за годинник, €4 тис. податку і €5 тис. штрафу. 76-річний актор назвав цей випадок "проблемою,  на яку хвора Німеччина".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як син Арнольда Шварценеггера одружиться з моделлю Victoria's Secret.  Патрік Шварценеггер і Еббі Чемпіон разом вже 8 років, проте тільки зараз актор наважився узаконити стосунки з моделлю.

Фото: EPA