У Едварда із "Сутінок" народився первісток

Новини шоубізнесу
7 136
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Роберт Паттінсон
Фото: instagram.com/robertpattinsonofficial

Стать та ім'я малюка поки що тримаються у таємниці.

Популярний британський актор Роберт Паттінсон, який заручився із С'юкі Вотергаус , вперше став батьком. У зірки “Сутінок” народився первісток. Подробиці - в нашому матеріалі.

Щасливу новину повідомило авторитетне видання Daily Mail. Отож, поки що Роберт жодним чином не коментує поповнення у своїй родині, так як не любить говорити на тему особистого життя. Однак, пильним журналістам все ж вдалося побачити Паттінсона та Вотергаус із візочком на прогулянці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють медійники, актор обережно переклав дитину в автомобіль та зник з об'єктивів фотокамер. До речі, поки що пара не розповідає, хто саме в них народився і як вони назвали первістка.

Селебритіс навіть не виходять на зв'язок із фоловерами у своїх соцмережах. Востаннє шанувальники С'юкі бачили її з округлим животом ще 24 лютого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дівчина знаменитого британського актора Роберта Паттінсона засвітила спідню білизну у прозорій сукні. Модель приміряла бордову сукню, яка мала завищену талію та градієнтне забарвлення.