Знову пішла під вінець: фіналістка "Холостяка" Яна Соломко здивувала розкішним весіллям (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 451
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Яна Соломко
Фото: instagram.com/yana.solo

Весілля відбувалося у США

Відома українська співачка, зірка реаліті проєкту "Холостяк-1" Яна Соломко, яка вперше після розлучення показала нового обранця, повідомила, що вийшла заміж за коханого. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що для Яни це вже другий шлюб. До речі, після початку широкомасштабного вторгнення вона несподівано з'явилася у рф, а потім переїхала до США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме там Соломко віднайшла свою долю. Вона поки що тримає в секреті те, за кого саме вийшла заміж. Однак, на своїй офіційній сторінці в Instagram Яна вже встигла поділитися роликом з весілля, яке відбувалося в Америці.

Наша казка,
— лаконічно підписала відео Яна.
Яна Соломко з обранцем
Фото: instagram.com/yana.solo

Аналізуючи відео, можна з упевненістю заявити, що церемонія відбувалася у розкішній залі. Наречена йшла під вінець у супроводі віртуозних скрипалів. Щодо вбрання Яни, то вона обрала для найважливішої події у житті невимовно красиву білосніжну закриту сукню. Плечі співачка оголила. Сама сукня була доповнена довгим вельоном та чудовим букетів квітів.

Пост Яни Соломко
Скриншот
Пост Яни Соломко
Скриншот

Зауважимо, що широку популярність Яна здобула якраз після першого сезону реаліті “Холостяк” з Максом Чмерковським. Потім вона вирішила збудувати музичну кар'єру в Україні, але особливих успіхів не досягла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Яна Соломко залишила росію та несподівано перейшла на рідну мову. Артистка переїхала в США, і саме звідти її донька пішла до школи.