Поправила жіноче здоров'я: молода дружина Віктора Павліка розповіла, яку саме операцію перенесла (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 618
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Реп'яхова
Фото: instagram.com/repyahovakate

Окрім того, блогерка розповіла про своє самопочуття

29-річна дружина відомого українського співака Віктора Павліка, яка поділилася світлинами з лікарняної палати напередодні операції, вперше прокоментувала оперативне втручання, яке перенесла. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідними світлинами Катерина поділилася у себе в Instagram Stories. Вона вийшла на зв'язок з фоловерами через кілька годин після операції і привідкрила всі подробиці.

Отож, як виявилося, Реп'яхова перенесла пластику та лікування ерозії шийки матки (доброякісне захворювання, яке супроводжується зміною структури слизової оболонки органу). В якості поради, блогерка та бізнесвумен зауважила, що жінкам потрібно стежити за своїм здоров'ям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Операція тривала майже дві години, мама вже хвилювалася. У мене була пластика, а також лікування ерозії шийки матки. На кожні 15 тис. ерозій, одна переростає в рак. Тому дівчата, дбайте про себе та живіть своє найкраще життя,
- повідомила підписницям Катерина.
Пост Катерини Реп'яхової
Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина Павліка зауважила, що ця операція у порівнянні з ринопластикою, яку блогерка робила у 2023-у році, минула менш болісно. Зокрема, цього разу їй легше вдалося вийти з наркозу.

Я вже майже відійшла від наркозу. Набагато легше, ніж після ринопластики. Хоча в голові ще паморочиться, але головне – є кава,
– з гумором зазначила Катерина.
Пост Катерини Реп'яхової
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Реп'яхова розповіла, чому вийшла заміж за відомого співака Віктора Павліка. Вона переконана, що Віктор - її доля.