Україна дізналася, під яким порядковим номером виступить на Євробаченні

Новини шоубізнесу
7 317
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Пройшло жеребкування півфіналів Євробачення
Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

Джері Хейл та Альона Альона з'являться в першій третині шоу

Ажіотаж довкола Євробачення набирає своїх обертів. Цього року на конкурсі буде представлено 37 країн, кожна з яких вже встигла презентувати свого учасника та конкурсну композицію.

Наразі ж, прийшов час до попереднього жеребкування першого та другого півфіналів. Днями організатори конкурсу, який цього року пройде у Швеції (Мальме ) провели таке жеребкування. Отож, вони визначили порядкові номери виступів всіх країн у півфіналах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, у першому фіналі виступлять 15 артистів, а в другому - 16. Окрім того, в обох шоу з'являться країни-учасники великої п'ятірки (Велика Британія, Німеччина, Франція, Іспанія, Італія).

Окрім того, повноцінний виступ у одному з півфіналів матиме країна - господар (Швеція). Україна у своєму півфіналі, який пройде 7, травня виступить під номером 5.

Порядкові номери країн-учасниць Євробачення
Фото: Суспільне Культура
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Україна, за думкою букмекерів, скотилася з другого місця на третє. Тепер Джері Хейл та Альона Альона поступається не лише Хорватії, а й Італії. На ймовірну перемогу українців прогнозисти дають 12%.