"Краще поберегти": модельєр Андре Тан відверто зізнався, чому не показує доньку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 212
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дизайнер Андре Тан
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Модельєр каже, що найголовнішим для нього є здоров'я доньки

Знаменитий вітчизняний модельєр та дизайнер Андре Тан, який вперше розповів про істинну причину свого розлучення, зізнався, чому не показує свою доньку Софію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Андре розповів у своєму інтерв’ю блогерці Аліні Шаманській. Модельєр зазначив, що його спільна з Аліною Харечко донька дуже схожа на його за характером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, це проявляється у тому, що вона любить багато робити багато справ одночасно. Окрім того, Тан зізнався, що Софія захоплюється танцями, плаванням, тенісом, а також любить малювати. В підсумку, дизайнер пояснив, що домовився з колишньою дружиною не показувати дитину.

Це наша така домовленість з Аліною, що ми не будемо показувати. Тому що я вважаю, що дитина до 9 років у неї дуже слабкий імунітет енергетики. Тому що формується аура дитини. І до 9 років краще поберегти. Здоровʼя моєї доньки для мене дуже важливе,
- пояснив Андре Тан в подкасті Аліни Шаманської.
Пост Андре Тана
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Дивитися з 01:08

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андре Тан пригадав, як путіністка Таїсія Повалій свого часу підставила його. Зрадниця не захотіла платити за сукню, яку замовила в модельєра.