"У кожного є свої скелети в шафі": відомий блогер поширює інформацію про те, що Оля Полякова живе з іншим чоловіком

Новини шоубізнесу
6 043
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Подейкують, що обранцем співачки став відомий кухар

Скандальний український блогер-пліткар Богдан Беспалов, якому хоче “дати в табліну” Олександр Волошин, в черговий раз відзначився. Медійник поширює інформацію про те, що знаменита вітчизняна співачка Оля Полякова перебуває у стосунках із популярним кухарем Владиславом Міцкевичем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Міцкевич підтвердив резонансну інформацію. Оля, як повідомив Беспалов, вже встигла відреагувати на це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Пост Міцкевича
Скриншот

Медійник говорить, що артистка написала йому та попросила думати про те, що він публікує. Оля відзначила, що вона має чоловіка та дітей, і насамперед їм він зробив боляче.

Беспалов не дослухався до прохання Полякової та особисто написав Міцкевичу, аби дізнатися необхідні подробиці. Кухар у спільній переписці відповів доволі лаконічно. Він написав, що йому туфлі шкода.

У Владислава чудове почуття гумору, молодець. Ситуація така: Оля мені в повідомленнях говорила про те, що в них не було роману, а Владислав сказав, що був. Кожен зробить свої висновки. У кожного є свої скелети в шафі,
- сказав Беспалов.
Переписка Беспалова та Міцкевича
Скриншот

Варто зауважити, що селебритіс одружена з Вадимом Буряковським. У шлюбі в пари народилося двоє доньок - Алісу і Машу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова поворожила на те, чи вийде Тіна Кароль заміж. У Олі досить однозначна позиція з приводу цього питання.