Колишній чоловік Анни Трінчер заявив, що хоче "дати в табліну" відомому блогеру (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 612
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогер Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Олександр Волошин переконаний, що не стримається, якщо зустріне Богдана Беспалова на якомусь заході

Популярний український бізнесмен та блогер Олександр Волошин, який поголив волосся заради донатів на ЗСУ, зізнався, кому з українських блогерів колег хотів би “дати в табліну”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю YouTube каналу “Твоє шоу з Ірен” Волошин заявив, що в українському медіапросторі є людина, яку він хотів би набити. Як виявилося, це відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час інтерв'ю, блогерка запитала Волошина про те, як він реагує на негатив. Зокрема, вона уточнила, чи він вирішує проблеми словам, чи ще може взятися за кулаки. Олександр відразу пригадав про Беспалова.

От можу зараз відверто сказати. Є один тіп. Беспалов наче. Ну от мені прям хочеться йому в “табліну затащить”. От я думаю, коли зустріну його на якомусь заході, є відчуття, що я йому ввалю, реально.
- підсумував Волошин.

Дивитися з 21:20

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин здивував рівним свого заробітку. Він зізнався, що придбав три квартири. Конкретну суму медійник не став називати, адже каже, що не хоче хизуватися.