Дмитру Монатіку - 38: представляємо 3 треки артиста, які ви ще могли не чути (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
551
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Діма Монатік
Фото: прес-служба MONATIK

Артист цього року представив новий альбом

Один з найпопулярніших українських співаків Діма Монатік, який потрапив у скандал, підтримавши Олену Кравець, сьогодні святкує свій 38-ий день народження. Пройшовши досить тернистий шлях, Діма здобув шалену популярність не лише в Україні, а й за межами батьківщини.

Артист запам'ятовується істинним цінителям музики своїм неповторним стилем, прекрасним аранжуванням композицій та запальними танцями. Загалом, саме поєднання танцю і пісні зробило ім'я Монатіку. Тож, з нагоди 38-го дня народження талановитого виконавця пропонуємо вашій увазі 5 композицій, які ви могли ще не чути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вічно танцююча людина

Це однойменний трек з вище вказаного нашумілого альбому артиста. Кліп на цю композицію Діма представив тиждень тому. Він вже встиг набрати понад 600 тисяч переглядів. Можна сказати, що ця робота - це ода людині, яка присвячує своє життя танцям. Трек має глибокий філософський зміст.

Про чарівну

Цю композицію артист написав у 2023-у році. До речі, кліп на трек було відзнято в приміщенні одеської Укрпошти, а режисером відео стала подруга Монатіка Таня Муїньо. у цій пісні Monatik оспівує красу української жінки.

Направляй мене

Ця пісня - одна з найбільш філософських у репертуарі Монатіка. У своїх текстах він звертається до неба та просить, щоби його життя направляло його на істинний шлях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Діма Монатік заявив, що серйозно розмірковує над поповненням у своїй родині. Наразі він разом з дружиною виховує двох синів.