Юлія Саніна виступила разом зі своїм чоловіком на концерті в Нідерландах: співачка приміряла дуже цікавий образі (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
14 038
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Саніна
Фото: instagram.com/the_hardkiss

Гурт "The Hardkiss" наразі вирушив у концертний тур містами Європи

Відома українська співачка Юлія Саніна, яка чуттєво виконала пісню “Ой у лузі червона калина”, вирушила зі своїм колективом у концертний тур містами Європи. Подробиці - в нашому матеріалі.

На концерті в Харлемі (Нідерланди) Юля з’явилася зі своїм чоловіком-музикантом та учасником колективу Валом. Про це повідомило видання РБК Україна , посилаючись на Instagram-відео прихильників гурту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джерело справедливо підтверджує, що останнім часом Юлі приписували роман з партнером по шоу “Танці з зірками” Дімою Жуком. Та і взагалі в мережі було чимало інформації про розлучення Саніної та Вала. Проте, нині вони разом запалюють на концерті.

Як бачимо з кадрів шоу, Саніна як завжди розірвала свою аудиторію. Вона приміряла максимально екстравагантний образ. Зірка одягла чорні широкі штани, а зверху шкіряну спідницю та корсет, який затягнула поясом. Відразу можна помітити, як цей образ гармоніював із зачіскою і макіяжем. Юлія у такому вбранні нагадувала готичну ляльку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Саніна вразила спільним виконання пісні з сурдоперекладачкою. Остання підкорила український нацвідбір на Євробачення 2024.