Юлія Саніна та Надя Дорофєєва разом з військовим чуттєво заспівали культову пісню "Ой, у лузі червона калина" (ВІДЕО)

Музика
1 050
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна та Надя Дорофєєва, фото
Фото: пресслужба ТЕТ

Відомі співачки заспівали від акомпанування талановитого військового, який грає на фронтовій зброї

Надя Дорофєєва, яка нещодавно зізналась , що має пригнічений емоційний стан, стала запрошеною гостею нового проєкту “Україна неймовірних людей”. Однак не тільки цим здивувала зірка. Разом з ведучою шоу та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною Дорофєєва виконала відому пісню “Ой, у лузі червона калина”.

Акомпанував Наді та Юлі учасник шоу, інструменталіст і музикант Оркестру Почесної Варти Олександр Селезньов. До того ж грав він на фронтовій зброї — шведському гранатометі, радянській водній міні та автоматі АК-74. Вступивши до лав ЗСУ, він перетворив фронтову зброю на інструмент, чим сколихнув весь український тікток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Коли я потрапив в армію, я більш ніж півтора місяця не займався музикою. Була така туга, що я просто почав вистукувати на тому, що було в мене під руками. Першим з моїх інструментів був АК 47, після цього я пробував вистукувати щось ріжками для автомата, потім я стукав у кабіні БМП. І після цього в хід пішло все, що було,
— поділився музикант Олександр Селезньов.

Надя Дорофєєва та Юлія Саніна настільки сильно захопилися виступом військового, що не втрималися й вирішили заспівати в дуеті. Зірки емоційно виконали під акомпанемент Олександра й оплески залу народну пісню “Ой, у лузі червона калина”.

Який же це крутий саунд. Це був би дуже класний трек, якщо накласти читку, спів. Можна купу всього накреативити на все це. Тому з музичної точки зору ви мене дуже сильно вразили своїм стилем. Навіть там, навіть у таких умовах, навіть у такі темні часи ваше серце доводить усім, що ви справжній музикант. Я мрію про те, щоб вам не довелося більше грати на зброї. Я мрію, щоб ви грали на справжніх інструментах,
— прокоментувала Надя.

Зауважимо, що шоу “Україна неймовірних людей” — це унікальний, надсучасний, безбарʼєрний і соціально важливий проєкт. Подивитися його можна щосуботи о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Артем Пивоваров здивував композицією на вірші Павла Тичини. Відомий співак виконав пісню разом з гуртом "The Вуса".