Володимир Дантес та Олексій Дурнєв роздягнулись прямо на сцені, але розчарували прихильниць (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 022
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Володимир Дантес та Олексій Дурнєв, фото
Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Зірки оголились за донат під час свого концерту, чим не на жарт сколихнули Мережу

Як тільки наші українські артисти не заохочують людей донатити на ЗСУ. Володимир Дантес та Олексій Дурнєв вирішили роздягнутися перед глядачами. І якщо Дантес, який не змінюється з роками , ніяких особливих емоцій у прихильниць не викликав, то ось фігура Дурнєва шокувала багатьох дівчат.

Зараз співак Володимир Дантес та шоумен Олексій Дурнєв знаходяться у великому благодійному турі "Пожежа", спрямованому на збір коштів для підтримки Збройних Сил України. Зірки планують відвідати 12 міст, а перший виступ відбувся у Сумах 1 квітня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час програми обидва артисти здивували глядачів. З метою зібрати суму 50 тисяч гривень вони вирішили роздягнутися. Дантес зняв штани, а ось Дурнєв відмовився від футболки, продовживши виступати тільки в джинсах. 

Володимир Дантес, фото
Фото: скриншот з відкритих джерел Мережі
Олексій Дурнєв, фото
Фото: скриншот з відкритих джерел Мережі

Олексій, відомий своїми різкими висловлюваннями щодо зовнішності інших людей, шокував прихильниць, які очікували побачити ідеальну фігуру. Але реальність виявилася зовсім протилежною. У Дурнєва середньостатистична фігура — животик, боки та загалом далеко не струнке тіло.

У коментарях під кадром з виступу, де Дурнєв танцює без футболки, прихильниці висловили своє розчарування та здивування. Деякі навіть порівняли зірку з Гомером Сімпсоном.

Реакція Мережі на фігуру Дурнєва
Фото: скриншот з відкритих джерел Мережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що Дантесу та Дурнєву все ж вдалося зібрати необхідну суму, яку незабаром отримають військові на фронті. Нагадаємо, що зовсім недавно ще один артист здивував шанувальників. Діма Монатік у день свого народження з'явився у студії Сніданку в новому іміджі.