Перетворився у блондина: Діма Монатік, у день свого народження з'явився у студії Сніданку в новому іміджі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 555
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Діма Монатік
Фото: instagram.com/monatik_official

Виконавець повідомив, що зміна іміджу пов'язана із зйомками з Танею Муїньо

Популярний український співак Діма Монатік, який сьогодні, 1 квітня, святкує свій 38-ий день народження, з'явився у студії Сніданку з 1+1 у кардинально новому іміджі. Як виявилося, знаменитість перефарбував волосся у білий колір. Подробиці - в нашому матеріалі.

Причиною перевтілення Монатіка стали нещодавні зйомки у команді з відомою режисеркою Танею Муїньо. Про це він розповів журналістам Сніданку Русланові Сенічкіну та Людмилі Барбір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Журналісти щиро привітали артиста з його святом. У процесі спільної розмови, вони пригадали творчий шлях Монатіка на олімп українського шоу-бізнесу.

Медійники навіть порівняли, як Діма виглядав у 2013 році, і як виглядає зараз. Безумовно, відмінності і в зовнішності, і творчих здобутках є колосальними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Діма Монатік потрапив у скандал, підтримавши Олену Кравець. Знаменитому українському артисту дорікнули заробітками в Московії. Річ у тім, шоу Кравець закрили. Монатік же, від щирого серця подякував Олені за її сумлінну роботу.