Чоловік Олі Полякової відреагував на "таємний роман" коханої з зіркою МастерШефу: "Ноги будемо відривати?"

Новини шоубізнесу
4 008
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова з чоловіком

Вадим Буряковський не став замовчувати скандал щодо так званих стосунків його дружини з відомим кухарем Владом Міцкевичем

Вже декілька днів поспіль не вщухають обговорення щодо особистого життя співачки Олі Полякової. Адже не кожен день у Мережі зʼявляється інформація, ніби артистка зраджує чоловікові , а як докази — ймовірний “коханець” зливає фото їх пристрасного поцілунку. Як на все це відреагував чоловік Олі Полякової — дізнавайтеся нижче!

Скандал щодо роману Олі Полякової з зіркою проєкту “МастерШеф” Владом Міцкевичем прокоментували вже обидві сторони. Адже протверезівши кулінар зізнався, що насправді набрехав публіці , та роману зі співачкою в нього не було. Те ж саме зазначила й артистка, підкресливши, що колишній колега навіть намагався шантажувати її .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом до обговорень цієї теми приєднався і чоловік Полякової, Вадим Буряковський. Під час етеру співачки в Instagram, який вона вела зі своєю старшою донькою, підписники поцікавилися, що артистка планує робити далі та чи буде вона мститися Міцкевичу.. Зірка зазначила, що не збирається судитися з кулінаром, бо “з нього немає що взяти”. Втім артистка запитала у свого чоловіка, який сидів за кадром: “Міцкевичу ноги будемо відривати?”.

Як завжди,д
— жартома відповів Вадим Буряковський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова публічно поскандалила з ще одним відомим кулінаром. Артистка “рознесла” Євгена Клопотенка , захищаючи власну творчість.