Кожен на своєму місці? Олег Скрипка висловився щодо мобілізації знаменитостей (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 699
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Скрипка
Фото: instagram.com/o.skrypka

До речі, сам співак за віком все ще підлягає мобілізації

Український співак Олег Скрипка, який розсекретив, чим займаються його сини , заговорив про мобілізацію зірок. Що стосовно цієї теми у час широкомасштабної війни думає артист — розповідаємо нижче!

У коментарі в програмі “Тур зірками” від “Люкс ФМ” артист відповів, що думає стосовно мобілізації інфлюєнсерів та артистів. Адже ця тема вже тривалий час палко обговорюється в суспільстві, а думки народу розділяються: хтось впевнений, що знаменитості не повинні мати особливу “бронь” лише тому, що вони впізнавані, а інші вважають, що артисти можуть більше допомогти Україні протистояти країні-агресорці саме завдяки своїй публічності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім сам Олег Скрипка, який за віком також підлягає мобілізації, більше підтримує думки других. Співак вважає, що кожен на своєму місці має докладати максимум зусиль та допомагати армії — хтось фізично, а хтось фінансово.

Уся Україна поділилася на “передок”, культурний фронт чи волонтерську організацію. І кожен українець має віддавати свій ресурс максимально для перемоги, це однозначно,
— висловився Олег Скрипка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олег Скрипка випустив кліп-епос "Номад", створений за допомогою ШІ. Як запевняє артист, ця робота є особливою та присвячується всім воїнам України.