Готує приємний сюрприз для шанувальників: Melovin розсекретив, коли відбудеться прем'єра кліпу на трек "Dreamer" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 031
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
Фото: Instagram/melovin_official

Вочевидь, у кліпі артист постане у тому ж образі, що й на нацвідборі

Популярний український співак Melovin, який у своєму стилі переспівав легендарну Вєрку Сердючку, заінтригував шанувальників тізером до майбутнього кліпу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, співак, який цього року брав участь у національному відборі на Євробачення з композицією "Dreamer", вирішив потішити фанів та відзняти кліп на цей трек, який для багатьох став не просто улюбленим, а й фаворитом цьогорічного відбору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, на своїй офіційній сторінці в Instagram Меловін розповсюдив короткий ролик інформативно-творчого характеру про те, коли саме відбудеться прем’єра кліпу на трек "Dreamer". Отож, реліз відбудеться 11 квітня.

До речі, саме в цей день виконавець святкуватиме 27-річчя. Саме 11 квітня він виступатиме із сольним концертом у Львові. Наразі Меловін запрошує усіх бажаючих приїхати до Львова та зустріти разом з ним його день народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін заінтригував дуетом з європейською артисткою. Артист поки що не розкриває деталі створення нового треку.