26-річна Кайлі Дженнер вагітна втретє. На цей раз – від зірки фільму "Дюна" – ЗМІ

Новини шоубізнесу
701
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер
Фото: Getty Images

Поговорюють, що Тімоті Шаламе вперше стане татом, адже саме від нього завагітніла Кайлі

Зіркова пара Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе вже не перший місяць активно обговорюється у публічному просторі. Бо ж дехто вірить у справжність їх кохання, в той час, як частина прихильників вважає, що стосунки знаменитостей — лише піар . Однак віднедавна у Мережі поширилися нові чутки. А саме, ніби пара чекає на спільну дитину. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Ходять чутки, що 28-річний Тімоті Шаламе та 26-річна Кайлі Дженнер таємно зустрічаються вже понад рік. І хоча пару вже неодноразово помічали разом, офіційно свої стосунки вони підтвердили тільки у січні цього року, коли разом зʼявилися на премії “Золотий глобус”. Щоправда, тоді прихильники зірок припустили, що такі стосунки можуть бути фіктивними, тільки задля привернення уваги до актора напередодні виходу другої частини “Дюни”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте навіть попри це у Мережі стрімко почала розповсюджуватися інформація, ніби Кайлі Дженнер вагітна від Тімоті Шаламе. Про це пише видання Daily Mail з посиланням на подкаст відомого коміка Деніела Тоша.

Це щось божевільне. Я пішов у продуктовий магазин у Малібу і розмовляв там зі співробітником... Я намагаюся цього уникати, але я розмовляв з цим хлопцем і запитав: "Чому ви вчора були закриті?". "Шоу Кардаш'ян учора знімало тут фінал сезону". Це буде великий фінал. Ця випадкова людина з продуктового магазину розповіла мені, що вони здали в оренду весь магазин, закрили його. Це була сцена, коли Кайлі показує, що вона знову вагітна. Від Тімоті,
— розповів комік.

Втім, люди з близького оточення пари вже встигли відреагувати на такі чутки та запевнити, що насправді Кайлі та Тімоті не чекають на спільну дитину. Ну, а як все є насправді, покаже тільки час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тімоті Шаламе та Кайлі Дженнер
Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно Кайлі Дженнер повернула beauty-тренд з 2016 року. Прихильники в захваті від її нового кольору волосся!