"Воскрещий Потап, зустрів свою колишню дружину": скандальний український реп-виконавець вразив жартівливим постом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 227
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Репер Потап
Фото: instagram.com/realpotap

Пост Потапа виглядав як жарт над українськими журналістами

Відомий український репер Потап, який невдало пожартував про те, що помер, повідомив про своє воскресіння. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram скандальний реп - виконавець опублікував пост, в якому висловив свою щиру радість стосовно того що проєкт NK активно розвивається та підкорює нові горизонти. Окрім того, Потап пожартував на рахунок того, що Настя Каменських - його колишня дружина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також у своєму пості Потап згадав про яка наразі зустрічається з багатим “французем”. Загалом, пост Потапа виглядав як жарт над українськими журналістами, які останнім часом генерують чимало провокативних заголовків відносно персони артиста.

Після своєї смерті, воскрещий Потап, зустрів свою колишню дружину, яка зустрічається з багатим французем. Не дякуйте Українські журналісти, я зробив свою роботу за Вас.
- написав Потап.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як репер Потап, після необачного жарту про смерть, публічно звернувся до Насті Каменських. Артистка ж проігнорувала допис чоловіка.