Після необачного жарту про смерті, Потап публічно звернувся до Насті Каменських, але вона проігнорувала допис чоловіка

Новини шоубізнесу
16 387
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап і Настя Каменських

Продюсер вирішив підтримати творчість своєї дружини та знову розвінчати чутки щодо їх розлучення

Після невдалого жарту про власну смерть , Потап знову активізувався у соцмережах. І варто зазначити, що його нова публікація привернула не менше уваги, адже у ній репер звернувся до своєї дружини з дивним проханням. Про що йде мова — розповідаємо на Хочу!

Тільки нещодавно у Мережі знову розрослися чутки про кризу у стосунках Насті Каменських та Потапа. Ба більше, за словами блогера-пліткаря, зіркова пара вже давно не разом, адже артист нібито зраджував дружину з її кращою подругою . Втім, за чутками, сама співачка теж вже встигла закрутити новий роман. Однак увесь цей час пара продовжує ігнорувати такі обговорення і спростовувати інформацію, ніби вони вже давно не разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фоні цього репер продовжує підтримувати свою дружину й у карʼєрі. Так, днями Потап оприлюднив у себе в Instagram кадри з нового кліпу Насті Каменських, і залишив загадковий напис “Не облиш мене”. Однак спокійно, насправді саме так називається трек співачки, премʼєра якої відбулася ще 22 березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Потап присвятив нову пісню своїй мамі . Артист зізнався, що його близькі вже давно чекали такий трек від нього.