"До останнього буду боротися": Вʼячеслав Узелков налякав кадрами з палати за годину надважкої операції на серці

Новини шоубізнесу
725
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В'ячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official

Український боксер не впевнений, що найближчим часом він зможе повернутися на звʼязок з прихильниками

Український ексбоксер та інтерконтинентальний чемпіон В'ячеслав Узелков тільки нещодавно пережив операцію , однак йому знову знадобилося оперативне втручання. Що саме сталося з відомим спортсменом — розповідаємо на Хочу!

За декілька годин до початку операції В'ячеслав Узелков вийшов на звʼязок з підписниками, аби повідомити, що якийсь час він не буде зʼявлятися у соцмережах. А все тому, що на нього чекає складне хірургічне втручання, після якого ексбоксер буде перебувати в реанімації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спортсмен зізнався, що йому мають зробити операцію на серці, тому він сильно хвилюється. Втім 44-річний боксер пообіцяв боротися до останнього.

Ось і настав той день, якого я чекав і боявся. Ніколи не переживав, як зараз. Дуже складна операція на серці. Через годину мене заберуть в операційну. Операція, потім реанімація і якщо все добре, буду без зв'язку, але здоровий. Дякую усім за підтримку. Друзям за добрі слова і підтримку, ворогам за те, що ніколи не віддам свої сили їм і до останнього буду боротися. Буду без зв'язку і якщо все добре, то після реанімації дам відповідь, чи є життя далі. Просити пробачення не буду. Життя дало мені багато уроків і випробувань, які я постійно долаю. Ось і це я подолаю,
— звернувся Вʼячеслав Узелков до прихильників.
В'ячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Узелков заявив, що його колишня дружина налаштувала дітей проти нього . Ексбоксер звернувся до шанувальників з цим наболілим питанням.