Саша Барон Коен з "Братів з Ґрімзбі" і Айла Фішер зі "Скубі-Ду" розлучаються після 20 років стосунків

Новини шоубізнесу
3 912
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Саша Барон Коен і Айла Фішер
Фото: Getty Images

Виявилося, що зіркове подружжя вже давно не разом

Подружжя акторів Саша Барон Коен та Айла Фішер виступили з приголомшливою заявою про своє розлучення. Несподівано після більше ніж 20-ти років стосунків знаменитості заявили, що вирішили розійтися. Все що про це відомо дізнавайтеся на Хочу!

Про своє рішення актори повідомили у соціальних мережах. Зірка “Братів з Ґрімзбі” опублікував спільне фото з дружиною, на якому вони позують в тенісній формі. Однак виявилося, що пара вже давно не разом, адже позов про розірвання шлюбу вони подали торік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що уперше Саша Барон Коен та Айла Фішер зустрілися на вечірці в Сіднеї у 2001 році, а через три роки вони заручилися. Втім з весіллям зірки не поспішали, адже взяти шлюб вони наважилися тільки у 2010 році в Парижі. Ну а за час їх спільного життя, в акторів народилося троє дітей — старшій дочці Олів зараз 17 років, її сестрі Елулі — 13 років, а сину Монтгомері всього дев'ять років.

Після довгого тенісного матчу, який тривав понад 20 років, ми нарешті відкладаємо наші ракетки. У 2023 році ми спільно подали заяву про розірвання шлюбу. Ми завжди приділяємо пріоритетну увагу нашій конфіденційності та зараз спокійно працюємо над такою зміною. Ми завжди поділяємо нашу відданість та любов до дітей. Щиро цінуємо і вашу повагу до прагнення нашої родини до конфіденційності,
— йдеться в заяві Саші Барона Коена.
Фото: instagram.com/sachabaroncohen
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Торі Cпеллінг та Дін МакДермотт розходяться. Знаменитість подала на розлучення після 18 років шлюбу.