Колишня дружина Андре Тана їдко відповіла на його звинувачення щодо справжньої причини розлучення

Новини шоубізнесу
4 934
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андре Тан та Аліна Харечко

Схоже, Аліна Харечко незадоволена тим, що модельєр вирішив винести на публіку їх спільні проблеми

Колишня дружина відомого українського модельєра Андре Тана не стала мовчати після того, як чоловік розсекретив справжню причину їх розлучення . Що стосовно цього думає сама Аліна Харечко — розповідаємо нижче!

На своїй сторінці в Instagram колишня Андре Тана опублікувала допис, який, варто зазначити, не довго залишався у відкритому доступі. Адже з часом Аліна Харечко його приховала від підписників. І хоча прямо звертатися до свого ексчоловіка вона не стала, багато хто встиг припустити, що саме ця публікація була публічною відповіддю жінки. Адже тільки нещодавно дизайнер на широку аудиторію заявив, що їх шлюб розпався саме через подруг Аліни, до яких вона дослухалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схоже, колишній дружині Андре Тана не сподобалося те, що він вирішив надати розголосу їх стосункам. Тому у своєму дописі Аліна Харечко зазначила, що іноді варто просто відійти та перестати щось/комусь доводити. Бо ж плітки та звинувачення, особливо у бік публічних людей, будуть тільки збільшуватися.

Кожен раз, коли хочеться сказати свою правду і щось там комусь довести, коли ти задихаєшся від несправедливості або нечесності, пліток, темних дій, крадіжок, відійди подалі і віддай цю людину і ситуацію небу. Тому що небо змусить заплатити із процентами, помноженими на 10. Поверне в ще більших розмірах те, що ми приносимо іншим людям. Дай часу розставити все по місцях. Дозволь небу, а не собі, вчити інших,
— написала колишня дружина дизайнера.
Аліна Харечко
Фото: instagram.com/alina_kharechko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андре Тан відверто зізнався, чому не показує доньку . Модельєр зазначив, що його спільна з Аліною Харечко донька дуже схожа на нього за характером.