48-річна зірка "Сутінок" вперше вийшла заміж і приховала це від публіки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 704
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Елізабет Різер
Фото: instagram.com/voguemagazine

Елізабет Різер таємно зіграла весілля з відомим композитором Брюсом Гілбертом

Кардинальні зміни у житті чекали не тільки Роберта Паттінсона, який нещодавно став татом . Адже виявилося, що ще одна зірка може похизуватися новим сімейним статусом. Акторка Елізабет Різер вперше зізналася, що таємно вийшла заміж! Як це і коли це сталося — розповідаємо нижче!

Зірка франшизи “Сутінки” таємно вийшла заміж за композитора Брюса Гілберта. В інтервʼю Vogue пара вперше розсекретила, що наважилася узаконити стосунки, тому зіграли тиху камерну церемонію вони зіграли ще в серпні 2023 року. Для самої Елізабет Різер це став перший шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Елізабет Різер та Брюс Гілберт були сусідами, їх будинки знаходилися неподалік одне від одного, в районі Сілвер-Лейк в Лос-Анджелесі. За усі 8 років вони ні разу не спілкувалися, однак у 2017 році одна прогулка з собаками все змінила і вже влітку 2022 року чоловік освідчився коханій в Італії.

Можливо, саме ця країна є особливою для знаменитостей, адже саме там і відбулося їх весілля у серпні, через рік після заручин. Спочатку Елізабет та Брюс планували велике весілля, проте в ході підготовки відмовилися від послуг весільного організатора і вирішили, що вони хочуть побратися у вкрай вузькому колі людей. Тому усю церемонію пара самостійно організовувала, а на весіллі було присутньо лише декілька гостей.

Це був повний переживання досвід. Щось сталося з нами, коли ми вимовляли наші клятви. Це змінило все. Я весь час намагалася не плакати, а потім починала сміятися. Це було так гарно, що ми зупинилися біля проходу та влаштували імпровізований перший танець. Думаю, це був найчистіший момент щастя у моєму житті,
— зізналася акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка "Сутінок" Ніккі Рід народила другу дитину . Акторка зізналася, що її пологи проходили вдома.