Стала відома справжня дата весілля Ані Тейлор-Джой: зірка розкрила всі карти (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 509
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аня Тейлор-Джой
Фото: instagram.com/anyataylorjoy

Зірка серіалу "Ферзевий гамбіт" нарешті показала, як пройшло її весілля з американським музикантом

Відома британська акторка Аня Тейлор-Джой вперше показала, як пройшло її весілля , на яке було запрошено обмежене коло гостей. А найцікавіше, що зірка серіалу "Ферзевий гамбіт" розсекретила деталі та зізналася, коли насправді вийшла заміж за свого коханого, американського музиканта Малкольма Макрея. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Ще у жовтні 2023 року Мережею почала ширитися інформація, що Аня Тейлор-Джой пішла під вінець. Тоді у розпорядження ЗМІ потрапили кадри, які бути таємно зроблені під час весільної церемонії. Однак днями зʼясувалося, що насправді весілля знаменитостей відбулося значно раніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у новому дописі в Instagram Аня Тейлор-Джой вперше заговорила про своє таємне весілля з Малкольмом Макреєм. А розкрити усі секрети вона вирішила саме у річницю їх шлюбу.

Два роки тому, у день квітневих дурнів, я таємно вийшла заміж за свого найкращого друга у Новому Орлеані. Чарівність того дня назавжди вкоренилася в кожній клітинці мого єства,
— Аня Тейлор-Джой.

Виявилося, що свої стосунки знаменитості узаконили ще 1 квітня 2022 року. Таємне весілля Ані та Малькома відбулося у Новому Орлеані, а уся церемонія відбулася у готичному стилі, з цікавими елементами декору та їжі, як, до прикладу, “кривавий” торт у вигляді анатомічних сердець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зʼявилися чутки, ніби Даша Астафʼєва таємно вийшла заміж за багатія. Цікаво, що обранець знаменитості молодший від неї більш ніж на 10 років.