Ексвіагрянка з росії в минулому? Співака ALEKSEEV підловили на романтичній прогулянці з відомою блогеркою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 564
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Уляна Синецька та Нікіта Алєксєєв
Фото: instagram.com/alekseev_officiel

Таке "викриття" стало особливо неочікуваним, адже, як відомо прихильникам, Нікіта Алєксєєв зустрічається з екссолісткою "ВіаГри"

Відомий співак Нікіта Алєксєєв, який несподівано повернувся до свого російськомовного репертуару, закрутив новий роман. Принаймні про так припускають прихильники артиста, які “підловили” його на побаченні з популярною українською блогеркою. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Останнім часом у блозі ALEKSEEV поменшало спільних кадрів з його дівчиною-росіянкою Уляною Синецькою. Як відомо, ексвіагрянка переїхала в Україну, почала жити з коханим та публічно зреклася рідної країни, аби отримати українське громадянство. Однак, за чутками, їх стосунки вже в минулому, а сама дівчина зараз знаходиться за кордоном.

Уляна Синецька та Нікіта Алєксєєв
Фото: instagram.com/alekseev_officiel
Related video

А приводом до таких обговорень стало те, що днями Нікіту Алєксєєва помітили під час романтичної прогулянки Одесою з блогеркою Дашею Кубік. Ексклюзивними кадрами з того дня поділився блогер Богдан Беспалов. На них, як стверджує пліткар, знаменитості трималися за руки та обіймалися.

Щойно бачили в Одесі в Аркадії Дашу Кубік з Алєксєєвим в обіймах. Просто в шоці, до такого мене життя не готувало. У нього ж наче хтось є,
— процитував свого інсайдера Богдан Беспалов.
ALEKSEEV і Даша Кубік
Фото: bespalovmedia.com.ua
ALEKSEEV і Даша Кубік
Фото: bespalovmedia.com.ua

Нагадаємо, нещодавно ALEKSEEV приємно здивував черговим релізом. І хоча раніше артист відмовлявся перекладати свої російськомовні хіти, як показала практика, українізація торкнулася і його творчості.