ALEKSEEV обурив поверненням до російськомовного репертуару на благодійному концерті: реакція команди

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Нікіта Алєксєєв
Фото: instagram.com/alekseev_officiel

Мережею активно почало ширитися відео, де Микита Алєксєєв знову почав співати російською, на що негативно відреагувало суспільство

Усі ми пам’ятаємо, як перший вас широкомасштабної війни співак ALEKSEEV відмовлявся перекладати свої пісні з російської мови. Втім з часом фанати почули не один україномовний реліз, в тому числі й переклади найпопулярніших композицій артиста. Але, схоже, деколи Нікіта все ж “грішить” на виконання російських пісень.

Так, Мережею активно почали поширювати відео одного з нещодавніх концертів співака в нічному клубі в Ізраїлі. На диво багатьох, там артист почав виконувати хіт “П'яне сонце” саме російською мовою, хоча й в його репертуарі вже давно є україномовна композиція.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що раніше Алєксєєв обіцяв відмовитися від російських пісень, тому у багатьох виникла чимало запитань до співака. В тому числі на це відреагувала журналістка Аліна Доротюк та звернулась до команди артиста із запитанням, чому на благодійному концерті на підтримку українських біженців Нікіта співав російською.

Втім представники співака швидко відреагували на ситуацію, що розгорілася у соцмережах. Команда артиста запевняє, що усі пісні на виступі він виконував українською та лише пісню “П'яне сонце” він заспівав російською, на прохання організаторів.

Це була україномовна концертна програма, але на прохання організаторів пісня "П'яне сонце" спочатку прозвучала мовою оригіналу, а в кінці на біс Нікіта ще раз виконав цю ж композицію в оновленому вигляді – українською,
— запевнила команда артиста.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ALEKSEEV показав, яким був у дитинстві . Артист зачарував Мережу архівним кадром.