Тепер "Пьяное солнце" звучить українською! ALEKSEEV приємно здивував черговим релізом (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український музикант та виконавець Микита Алєксєєв  продовжує дивувати своїх шанувальників новими україномовними версіями своїх російських хітів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно Микита випустив нову версію свого чи не найголовнішого треку. Відтак, тепер "П'яне сонце" підкорює серця українського слухача. Слід зауважити, що текст у оновленому прочитанні вийшов максимально символічним, глибоким, і дуже класно ліг на оригінальну музику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свого часу Микита мав шалений успіх з російською версією цього хіта, ба навіть потрапляв у чарт Shazam. Тепер же він завойовує прихильність серед своїх співвітчизників. Виконавець розповсюдив нову пісню у себе на ютубі. Отож, вдячні юзери зустріли пісню Алєксєєва теплими коментарями. Зокрема, вони пишуть:

  • Це просто космос. Українська пісня звучить неймовірно, а зміст її став ще глибшим.

  • Колись мріяла щоб ці пісні були українською і це сталося, але якою ціною.

  • Не розумію, чому більшість слухали російською більше пісень, коли нашою рідненькою, солов'їною звучить і голос співаків інакше - краще.

Тепер "Пьяное солнце" звучить українською! ALEKSEEV приємно здивував черговим релізом (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ALEKSEEV замилував ексклюзивним кадром з дитинства. На знімку селебритіс позував з мікрофоном у руках.