Легендарному французькому актору Ален Делону заборонили приймати рішення стосовно його майна

Новини шоубізнесу
1 464
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ален Делон
Фото: Associated Press

Така заборона може тривати п'ять років

Знаменитого французького актора Ален Делона, якого визнали недієздатним , тепер помістили під посилену опіку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Таке резонансне рішення було прийнято на початку квітня цього року. Сталося це в процесі судового засідання у французькому муніципалітеті Монтаржі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це повідомило видання Lefigaro. Тепер майном Делона розпоряджатиметься опікун. Цікаво, що ім'я загадкового опікуна поки що не розголошують.

До речі, така заборона може тривати до 5 років. Потім суд має право її продовжити. Варто нагадати, що 88-річний актор потрапив під захист суду ще у січні. Рішення про те, що Делону необхідний опікун, ухвалили, посилаючись на стан його здоров'я. Однак, попри вище вказану опіку, знаменитий француз міг сам розпоряджатися всім, що нажив впродовж зіркового життя, проте він не мав права продавати майно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у будинку Ален Делона знайшли понад 3 тисячі набоїв та 72 одиниці зброї. Як виявилося, актор не мав дозволу на зберігання всього цього.