Ален Делона визнано недієздатним: що відомо

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями інформаційний простір розірвала новина про те, що знаменитий французький кіноактор Ален Делон, який торік разом з іншими зірками  зачитав вірш Тараса Шевченка, визнаний недієздатним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Постанову з таким формулюванням 29 січня ухвалив французький суд. Відтак, тепер 88-річний Делон не може одноосібно розпоряджатися своїми статками. Отож, цими та всіма іншими питаннями буде займатися наданий державний агент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей вирок для свого батька уже встиг прокоментувати син Делона Ентоні. Варто зауважити, що до такого рішення Делон молодший поставився з розумінням та позитивом, однак він не уникає проявів емоційності.

Якщо це може допомогти виправити ситуацію і завадити адвокатам говорити про хворобу мого батька, навіть не ознайомившись з документами, це добре. Ця медична суперечка закінчиться раз і назавжди,

– відреагував Ентоні.

Нині ж дітей знаменитості, які не один раз висловлювалися про поганий стан здоров'я батька, вже позбавлено догляду за ним. Зокрема, вони не мають права втручатися у питання, пов'язані з проведенням медичних маніпуляцій.

Це дозволить третій стороні допомогти Алену Делону з його медичними обстеженнями. Суддя визнав необхідним позбавити дітей Делона керувати медичними обстеженнями їхнього батька,

–  поділився  адвокат жінки, яка назвала себе колишньою "супутницею" Делона, в коментарі BFMTV.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, відомому актору, який зіграв у фільмі "Анатомія падіння", інкримінують зґвалтування. Звинувачення виглядають максимально жахливими.

Фото: Associated Press