Виступав в улюбленому місці путіністів: український репер Потап оскандалився концертом з російськомовними піснями (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 171
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Репер Потап
Фото: realpotap / Instagram

Артист отримав чималу порцію критики на свою адресу

Скандально відомий український репер та продюсер Потап, який запросив всіх бажаючих на свій концерт в Німеччині, в рамках якого планував виконувати російськомовні пісні, таки відіграв своє шоу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виступ Потапа відбувся 6 квітня. До речі, це перший від початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну, концерт артиста. Він відбувся у Німеччині. Варто зазначити, що Потап співав не сам. Компанію йому склали один з учасників його гурту “Mozgi” Dred, та діджей. Всі композиції, які виконував артист з репертуару дуету Потап та Настя Каменських, він робив це у дуеті з молодою співачкою Дар’єю Шевченко, яка виконувала вокальні партії Насті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрему увагу на цьому окреслив музичний портал Музвар , а також телеграм-канал Культурна Прачечна. Видання поширило фрагмент виступу артиста того вечора. Окрім російських треків з репертуару дуету з Настею, знаменитість також співав треки гуртів “Mozgi” та “Время и Стекло”.

Пост Потапа в Instagram-Stories
Скриншот

Варто зазначити, що місце для концерту артист вибрав не дуже вдало. Відтак, розважальний заклад, в якому виступав Потап, відомий своєю проросійською позицією. Саме там виступало дуже багато російських артистів, які підтримують режим путіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як мережею поширилася новина про смерть Потапа. Сам артист вже встиг прокоментувати чутки щодо власної кончини.