Акторка Іванна Сахно, яка живе у США, замислюється про переїзд в Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 767
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Іванна Сахно
Фото: Скриншот

Акторка нещодавно приїздила до батьків

Популярна українська акторка Іванна Сахно, яка з 13 років мешкає у США та яка розповіла, чому в Голлівуді забороняли розмовляти українською, повідомила, чи розглядає можливість повернення на рідну землю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Сахно відносно нещодавно приїздила в Україну. До речі, тут мешкають батьки знаменитості. Як говорить Іванна, вона була надзвичайна рада приїхати на Батьківщину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Знаменитість відверто зізналася, що хотіла би мати свою квартиру в українській столиці. Вона пригадала свій будинок, в якому мешкала бувши дитиною. Проте, через напружений графік у США, вона дуже рідко може дозволити приїздити в рідну країну.

Сто відсотків я б хотіла, коли в мене є вільний час, бути в Україні. І в мене також існує життя за кордоном. Я вже понад 13 років перебуваю в Америці, і моя робота переважно там. Але в Україні я б дуже хотіла мати свій дім. Досі є дім мого дитинства, квартира, де я виросла, на Мінській. Наша сім'я там живе і це мій дім, куди я приїжджаю. І дитяча кімната моя там є. Але як доросла Іванка я б хотіла мати свою квартиру в Києві,
- повідомила акторка в інтерв’ю УП.

Дивитися з 36:49

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як голлівудська акторка Іванна Сахно знялася у чуттєвому кліпі співака Hozier. Сюжет кліпу до болю знайомий українським сім'ям, яких розділила війна.