Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ця тендітна актриса змогла здійснити свою мрію та стати зіркою Голлівуду. Іванна Сахно зараз відома своєю участю в популярних фільмах "Тихоокеанський рубіж 2", "Шпигун, який кинув мене" та "Асока". Ми зібрали цікаві факти з біографії та особистого життя зірки. Читайте!

12 цікавих фактів з біографії Іванни Сахно

Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №1

Іванна Сахно народилася 14 листопада 1997 року у Києві. Їй 26 років. По гороскопу вона Скорпіон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іванна народилася в сім'ї акторів, тож творчий шлях дівчинки вже був написаний долею. Мама зірки Галина Кувівчак-Сахно — режисерка, а батько — Анатолій Сахно.

В дитинстві Іванна Сахно мріяла займатися балетом та фігурним катанням. Однак коли їй було 7 років подивилася стрічку "Амелі" та закохалася в кіно.

Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №2

Свою першу роль Іванна Сахно отримала, коли їй було 9 років. Тоді вона зіграла в популярному сіткомі "Леся+Рома".

Коли Іванні було 13 років, вона переїхала вчитися з Києва до Ванкувера. Під час навчання Сахно відвідувала акторські майстер-класи, на одному з яких вона познайомилась із відомими кастинг-директорами. Завдяки цьому повороту долі дівчина переїхала до Лос-Анджелесу, почала навчатися у Beverly Hills High School та Інституті театру і кіно Лі Страсберга.

Для того, щоб викорінити слов'янський акцент, менеджери рекомендували Іванні розмовляти виключно англійською мовою. До речі, актриса має хист до інших мов. Вона також говорить німецькою та французькою.

Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №3

Під час роботи над одним із голлівудських фільмів, Іванна Сахно співпрацювала з Дженніфер Лоуренс. Цікаво, що українка допомагала Дженніфер удосконалювати вимову.

Один з агентів Іванни порадив їй піти на роботу офіціанткою, щоб отримати життєвий досвід. Сахно працювала в барі 12-15 годин на день.

Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №4
Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №5

Успіх прийшов до Іванни, коли вона з'явилася "у блокбастері «Тихоокеанський рубіж 2". Другою великою роботою Сахно стала комедія "Шпигун, який мене кинув". У 2023 році на екрани вийшов ще один проєкт, який став для Іванни доленосним. Вона зіграла у серіалі "Асока" — спін-оффі "Зоряних війн".

Знімалася Іванна Сахно не тільки в кіно, а й в кліпах. У 2023 році вона з'явилася у кліпі Hoizer на пісню "Eat Your Young".

Іванна любить свою батьківщину та активно підтримує Україну. Дівчина брала участь у "Революції Гідності" у 2014 році. А в травні 2023 року Сахно стала амбасадором напряму "Освіта та наука" від United24.

Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №7
Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №8

У Іванни досить струнка та модельна фігура. Ріст — 173 см, а вага невідома.

Українська актриса, яка підкорює Голлівуд: 10 цікавих фактів про Іванну Сахно - фото №9
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  11 цікавих фактів про актрису Наталку Денисенко. Зірка українського кіно займається танцями на пілоні та декламує вірші.