MamaRika на тлі новин про кризу у стосунках, зізналась, чи живе зі своїм чоловіком

Новини шоубізнесу
576
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

MamaRika та Сергій Середа, фото
Фото: instagram.com/mamarika_official/

Співачка також звернулась до прихильників з проханням

Раніше MamaRika зізналась , що їх стосунки з чоловіком на межі розриву. Після цього прихильники пари постійно намагаються дізнатися більше про життя зіркового подружжя у цей важкий для них час. Зокрема, чи живуть вони разом. Співачка вирішила відверто відповісти на це питання.

Українська співачка MamaRika та її чоловік Сергій Середа працюють над своїм шлюбом та сподіваються на покращення у стосунках. Для цього подружжя відвідує психолога, обговорює свої проблеми та намагається знайти правильні рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму мікроблозі MamaRika також зазначила , що підписники закидають її запитаннями щодо того, чи живе вона разом з чоловіком. Співачка додала, що вони з Сергієм хочуть бути чесними не лише один з одним, а й зі своїми прихильниками. А тому вона відкрито відповіла на це хвилююче багатьох питання.

Так, наразі закохані продовжують жити разом. Одна з причин - їхній спільний син.

“Як ви? Ви розійшлися? Живете разом?”. Останні дні в нас із Сєргєічем обривається дірект від цих запитань. Ми чесні з вами до кінця і не хочемо грати на емоціях інших. Кажемо як є, ми живемо разом, в нас син. Це було б дуже егоїстично зараз взвалити все на нього, ми йому потрібні,
- написала співачка.

Також MamaRika попросила дати їм з Сергієм час. Оскільки робота над стосунками не відбувається швидко.

Як ми? Ми намагаємось робити все що в наших силах, щоб вийти з цієї кризи: постійні діалоги, робота з психологом, пробуємо чути одне одного, не звинувачувати і розуміти. Так, для того, щоб відновити або хоча б спробувати повернутися до того, що було, потрібен час, тому просто дайте нам його,
- підсумувала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що і Сергій Середа вперше заговорив про розлучення з MamaRika. Що він написав у своєму мікроблозі - дізнавайтесь у цьому матеріалі .